• Test Text
 • Zomertoernooi zaterdag 01-06-2019

  Hieronder vind u de aanvangstijden en het reglement van ons Zomertoernooi

   

  Aanvang 1e wedstrijd JO9 is 0930 uur

   

  Aanvang 1e wedstrijd JO11 is 0930 uur

   

  Aanvang 1e wedstrijd poule A JO13 is 0930 uur

   

  Aanvang 1e wedstrijd poule B JO13 is 0950 uur

   

  Alle deelnemende teams hebben inmiddels het volledige programma binne

   

  Toernooireglement Zomertoernooi 2019


  Artikel 1

  De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de K.N.V.B.

  Artikel 2

  De deelname staat open voor de JO-9 JO-11 JO13 .Waarbij de leeftijdsgrenzen gelden die van toepassing zijn voor het seizoen 2018-2019. Ter controle van artikel 6 van dit reglement moeten de deelnemende teams, indien verzocht, een lijst kunnen overleggen met naam, geboortedatum en K.N.V.B.-nummer van de deelnemende spelers.


  Artikel 3

  Een vertegenwoordiger van het deelnemende team dient zich uiterlijk een ½ uur voor aanvang van de 1e wedstrijd te melden bij de toernooicommissie, 1e deur rechts via de hoofdingang


  Artikel 4

  Per team is één of een gezamenlijke (dezelfde vereniging) kleedkamer beschikbaar. Er dient met zorg om te worden gegaan met elkaars spullen. De sleutel dient ten alle tijden teruggegeven te worden. vv Jan van Arckel is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte spullen. Voorwerpen van waarde kan men bij de toernooicommissie inleveren.

  Artikel 5

  Bij het laten spelen van ongerechtigde spelers wordt de wedstrijd als verloren beschouwd met 2-0.

  Artikel 6

  De scheidsrechter is bevoegd een speler voor (minimaal) vijf minuten van het speelveld te zenden. Een speler die voor de verdere duur van de desbetreffende wedstrijd van het speelveld wordt gezonden is voor verdere deelname aan het toernooi uitgesloten. In overleg met de toernooicommissie, scheidsrechter en elftalleider worden, indien nodig, verdere beslissingen genomen.

  Artikel 7

  Het is een elftal of spelers verboden om zonder leider in een kleedkamer te verblijven. De leiders dienen er voor te zorgen dat de kleedkamer ordelijk wordt gehouden en er niets beschadigd wordt.

  Artikel 8

  Men dient op tijd op het veld gereed te staan. Te laat betekent minder speelminuten. Bij centrale tijdwaarneming hebben de scheidsrechters geen invloed op korter/langer spelen. het centrale signaal is geldend.
  Bij het afgaan van het eindsignaal is de wedstrijd direct beeindigd. Evt doorspelen waarbij een doelpunt valt is niet geldig.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide