• Mededeling vanuit het bestuur

Beste leden, vrijwilligers en sponsoren

Het besturen van jan van arckel is over het algemeen een leuke en dankbare taak.

Soms gebeuren er echter dingen waar je als bestuur niet achter kunt staan. Simpelweg omdat ze tegen de afspraken in gaan.
    Dit is helaas ook gebeurt bij het bestellen van de kleding van onze selectie. Tegen de afspraak in zijn deze niet besteld bij Stehman. Hiermee is de club en stehman benadeeld en zijn wij als bestuur voor het blok gezet.

En ja ,als bestuur is het heel makkelijk om te zeggen dat we hier niet mee akkoord gaan en daarmee een daad stellen. Want we zijn niet akkoord en het mag niet.

De vraag is echter wat we daarmee winnen. We hebben dit incident besproken met de hoofdrolspeler in deze,François van Uden.
    Onze conclusie is dat het verbieden van de kleding hoofdzakelijk verliezers kent. Verliezers aan de kant van degene die de club eigenlijk een warm hart toedragen. Aan de andere kant als we dit toestaan kan dit ook aangegrepen worden door anderen. Dit is het laatste wat wij willen.

We beschouwen dit als een uiterst vervelend incident en we willen duidelijk stellen dat we bij een volgende keer wel over gaan tot een verbod om de kleding te dragen.

Met alle vrijwillers, sponsoren en leden zetten we ons in voor deze mooie club. Dat kan alleen als we ook, de paar regels, die we met elkaar afspreken respecteren.

We willen als bestuur graag op een positieve manier van jan van arckel een mooie club maken en niet door op te treden als ‘hoeders van de wet’. Dus help ons de paar afspraken die we met elkaar maken na te komen, en mocht je het een keer niet eens zijn of een afspraak niet snappen dan horen wij dit graag.

Samen zijn wij de club.
    Te beginnen door morgen onze mannen aan te moedigen tegen Hedel.

Groet het bestuur