• Dringende oproep voor Vrijwilligers!

Beste leden, ouders, en iedereen die Jan van Arckel een warm hart toedraagt. Gelukkig lijkt het erop dat we weer een “gewoon” seizoen tegemoet gaan en dat we wat dat betreft de afgelopen moeilijke anderhalf jaar van Corona achter ons kunnen laten.

Gelukkig kunnen we als vereniging ook zeggen dat ons ledenaantal al jaren redelijk stabiel blijft en dat er zelfs weer meer pupillen bijkomen. Echter hebben we helaas ook steeds meer moeite om vrijwilligers te vinden. Waar het vroeger nooit een probleem was om voldoende trainers en leiders voor onze teams te vinden wordt dat steeds lastiger helaas. En zo is het ook dit seizoen weer zo dat we nu een aantal weken voor de start van de competitie nog steeds die invulling niet compleet hebben.

Zo zijn we nog op zoek naar:
    St JO18-1 JvA/Well:
    Trainers zijn beschikbaar vanuit Well en ook 1 leider, maar het liefst zien we dat er ook een trainer en een leider vanuit JvA aansluit bij dit team.
    JO17:
    Er is 1 trainer tot nu toe voor de JO17, maar na selectie worden er twee teams geformeerd, voor de JO17-2 is nu nog geen trainer en ook geen begeleiding op zaterdag. Uiteraard is het voor ouders even afwachten wie er nu dan ook daadwerkelijk in welke JO17 komt, maar toch zitten we sowieso voor 1 team nog zonder trainer(s)( en leider(s).
    JO15:
    Er zijn nog geen trainers voor de JO15. Leiders zijn al wel geregeld.
    St JO13 JvA/Well:
    Voor de JO13 is er 1 trainer. Deze kan maar 1 keer per week training geven, de tweede trainingsdag van de week is nog niet ingevuld en daarvoor zoeken we nog een trainer. Dit team heeft al wel een leider.
    JO7:
    We hebben ook 2x een JO7 en voor 1 van de teams van de JO7 hebben we trainers en leiders. Deze trainers nemen ook de training voor hun rekening van de gehele JO7. We zoeken nog wel leiders voor de tweede JO7, mocht iemand geïnteresseerd zijn en ook willen trainen kan dat uiteraard besproken worden.

Al met al zoeken we dus best nog wat vrijwilligers echt rechtstreeks voor de jeugdteams. Daarnaast zijn we ook echt heel erg hard op zoek naar wedstrijdsecretaris. De uitgebreide vacature staat op de site van Jan van Arckel.

Het mag duidelijk zijn dat een kleine club niet kan zonder haar vrijwilligers en dat dit een club ook maakt tot de gezellige ontmoetingsplaats en sportomgeving voor ons allemaal. Vandaar dat wij echt een heel erg dringend beroep op U doen om te kijken of U de club en haar leden en dus vooral ook onze kinderen kunt helpen om nu en in de toekomst op een fijne manier hun sport te kunnen blijven beoefenen.

Uw reactie graag aan secretaris@vv-janvanarckel.nl

Kom op mensen, kom gezellig iets doen bij onze mooie club, want het is vooral echt heel erg leuk!!!

Met vriendelijke en sportieve groet,
    Het bestuur en de jeugdcommissie van vv Jan van Arckel