• Een sportief en gezond jaar toegewenst!

𝐁𝐄𝐃𝐀𝐍𝐊𝐓!
    We hebben er weer een bewogen jaar op zitten, maar dat heeft niemand ervan weerhouden om zich in te zetten voor vv Jan van Arckel. Helaas moesten we het jaar minder leuk afsluiten en het nieuwe jaar minder leuk opstarten. Het zaalvoetbaltoernooi van 31 december ging niet door en het wintertoernooi van 15 januari zal ook niet doorgaan. Normaal zouden we het nieuwe jaar starten met een nieuwjaarsreceptie, maar vanwege de verscherpte maatregelen zal ook deze dit jaar niet doorgaan. Dat neemt niet weg dat we jullie niet dankbaar zijn voor alles wat iedereen het afgelopen jaar voor de club heeft gedaan. Er zijn veel leuke wedstrijden geweest, het 1e elftal presteert goed, de jeugdteams zijn gezellig met elkaar weggeweest, we hebben een voetbalkamp kunnen organiseren en de jongste leden hebben een bezoekje gehad van Piet en nog veel meer. Laat alle leuke en gezellig momenten niet ondersneeuwen door de minder leuke momenten. Wij kijken graag naar wat er wÊl kan. Met dat in het achterhoofd hopen we snel weer te voetballen tegen een tegenstander en activiteiten te organiseren voor iedereen!

Vrijwilligers, trainers, leiders, commissies en overige leden bedankt voor jullie inzet. Wij wensen iedereen een sportief en vooral gezond 2022!!! âšŊī¸đŸ†