• Extra Algemene Ledenvergadering

Beste Leden,

We mogen steeds meer en de versoepelingen zetten door. Achter de schermen zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de verbouwing van de kantine. Inmiddels zijn we op het punt gekomen dat we een algemene ledenvergadering kunnen houden om goedkeuring te vragen voor de verbouwing. Tijdens de algemene ledenvergadering zullen de plannen worden toegelicht en zullen de meest recente tekeningen worden getoond. Daarnaast zal de begroting voor de verbouwing worden gepresenteerd. Om de verbouwing door te kunnen zetten hebben we jullie goedkeuring nodig. Daarom nodigen wij jullie graag uit voor een extra algemene ledenvergadering op vrijdag 11 juni 2021 om 20.00u in de kantine bij vv Jan van Arckel.

De volledige uitnodiging is te vinden op de pagina van het bestuur.

Met vriendelijke groet,