• Wedstrijdverslag

MMERZODEN - Alem kende een goede generale voor het bekerduel met VOAB en de krachtmeting komende zondag tegen Cito. Met 2-5 werd Jan van Arckel aan de zegekar gebonden.

De thuisclub begon goed en kreeg via Jeroen de Groot een paar goede kansen, maar Alem-keeper David van Mil bleek uit het goede hout te zijn gesneden. Terwijl Jan van Arckel de kansen miste trof aan de andere kant Luuk Steenbekkers wel doel (0-1). Mahmut Muharemov zorgde voor de 1-1 ruststand.

In de tweede helft trok Alem na een uur voetballen in vijf minuten tijd de stekker uit de wedstrijd door driemaal te scoren. Mats Steenbekkers (2x) en Gijs Sars tilden toen de score naar 1-4. Met een mooie goal zorgde Niek van den Anker voor de 2-4, waarna Victor van der Leij het laatste woord had: 2-5.

Puntje verdiend
    "Ik denk dat wij toch wel een puntje hadden verdiend. Voor rust waren we gelijkopgaand. Ja, en na rust geven we het in vijf minuten tijd weg", sprak Jan van Arckel-trainer Marco van Loon zich uit.