• Test Text
  • Rik de wit

Ammerzoden. Rick de Wit, momenteel kantinebeheerder bij v.v. Jan van Arckel in Ammerzoden, begint medio september aan een nieuwe uitdaging. Hij neemt namelijk Slijterij Verhoeven over in Ammerzoden. Nadat huidige eigenaren Ankie en Fred Verhoeven het besluit genomen hadden om met de slijterij te stoppen, zijn zij met Rick in contact gekomen omtrent een eventuele overname van de winkel.

Daar Rick veel plezier haalde uit zijn werkzaamheden als kantinebeheerder en gegeven het feit dat hij aanvankelijk voornemens was om dit toch wel enkele jaren voort te zetten, was het geen makkelijk besluit.

Naar eigen zeggen is Rick een ‘mensen mens’ en had hij zijn draai goed gevonden bij ‘deze mooie, gezellige club’. Echter weet je nooit wat er op je pad komt en deze uitdaging kon hij gevoelsmatig niet laten schieten! Hij zal de huidige activiteiten van de Slijterij voortzetten en daar in de loop der tijd zijn eigen draai aan geven.

Rick zal tot het einde van dit seizoen bij de vereniging werkzaam blijven en hoopt stiekem nog op een rondje nacompetitie van het 1e elftal.

Bij v.v. Jan van Arkel betreuren ze het feit dat de samenwerking vroegtijdig tot een eind komt. "Rick heeft zijn functie dit seizoen met vakmanschap, plezier en passie vervuld. Daarvoor kunnen wij enkel onze waardering uitspreken!" aldus het bestuur van de club. "Wij willen hem dan ook veel succes toewensen met zijn nieuwe uitdaging, maar gaan er van uit dat dit wel aan hem besteed is"

Rest v.v. Jan van Arckel nog de uitdaging om de vrijkomende functie naar tevredenheid in te vullen! Dus bij deze een oproep aan eenieder die het wel ziet zitten om bij deze mooie vereniging invulling te geven aan het kantinebeheer om zich te melden via secretaris@vv-janvanarckel.nl of bij een van de bestuursleden. Zij informeren u graag over de mogelijkheden!