• Test Text
  • Lid worden

Vanaf 5 jaar kan men spelend lid worden van voetbalvereniging Jan van Arckel. Het lidmaatschap staat echter al eerder open voor kinderen, ze kunnen dan al meetrainen zonder aan wedstrijden deel te nemen. Ook kinderen die op zaterdag nog op zwemles zitten kunnen lid worden en starten met uitsluitend deelname aan de training(en). Alvorens definitief lid te worden bestaat de mogelijkheid om een aantal trainingen op proef mee te draaien.

• Contributie Jan van Arckel

Leeftijdscategorie

Voor i juli jonger dan 6 jaar,

€ per jaar

Per Kwartaal

vóór 1 juli jonger dan 10 jaar

vóór 1 juli jonger dan 14 jaar 183,96

vóór 1 juli jonger dan 18 jaar 198,36 49,59
    per 1 juli 18 jaar of ouder, niet spelend 138,36 34,17
    per 1 juli 18 jaar of ouder, spelend 239,08 59,77
    • Het lidmaatschap wordt aangegaan voor minimaal één seizoen. Indien vóór 16 juni geen schriftelijke afmelding is ontvangen, worden lidmaatschap en jaarcontributie automatisch voor één seizoen gecontinueerd.
    • De contributieplicht start in het kwartaal van aanmelding. De hoogte van de contributie kan tussentijds aangepast worden bij besluit van de Algemene Ledenvergadering en wordt na zo'n besluit met terugwerkende kracht geïnd over het lopende verenigingsjaar.
    • Ingeval u de afgelopen 3 jaren lid was van een andere voetbalvereniging, moet overschrijving via de oude vereniging worden gevraagd hetgeen digitaal via Sportlink gaat.
    • Een nieuw lid geeft toestemming om zijn/haar gegevens door te geven aan de KNVB in verband met de aanmelding als lid. Men dient zich te realiseren dat de KNVB de adresgegevens ook beschikbaar stelt voor reclame- en onderzoeksactiviteiten.
    • Een nieuw lid geeft de vereniging toestemming tot publicatie van foto- en filmmateriaal waarop de aangemelde persoon zichtbaar is.
    • Wilt u weten hoe Jan van Arckel omgaat met uw persoonsgegevens? Lees onze privacyverklaring
  • Aspirantlid aanmelden

Voornaam *
    Achternaam *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Straatnaam *
    Huisnummer *
    Postcode *
    Plaats *
    Telefoonnummer *
    EmailHerhalen *
    Iban *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!