• Mandemakers Keukens steekt de jeugd van Jan van Arckel in het nieuwOp zaterdag 31 augustus was het zover. Alle jeugdteams van voetbalvereniging Jan van Arckel uit Ammerzoden kregen door Mandemakers Keukens hun nieuwe kleding uitreikt. Wim de Ruiter, holding directeur van Mandemakers Keukens, was namens de hoofdsponsor van de jeugd aanwezig om persoonlijk de kleding aan de voetballers en voetbalsters te overhandigen.Wim van Roekel, voorzitter van Jan van Arckel, is natuurlijk hartstikke blij dat Mandemakers de volledige jeugdafdeling in het nieuw steekt: “We zijn zeer verheugd dat Mandemakers Keukens bereid is geweest al onze jeugdige spelers en speelsters een nieuw shirt én reserve shirts te schenken. Bijzonder dank ook voor de sponsorcommissie van onze vereniging die dit samen met Wim de Ruiter mogelijk heeft gemaakt”. Netty Vermeulen en Miranda Reijmers waren namens de kledingcommissie van de Ammerzodense club aanwezig om alles in goede banen te leiden.Na afloop van de uitreiking van de shirts, overhandigde Wim van Roekel aan Wim de Ruiter, in bijzijn van de sponsorcommissie en de kledingcommissie, een ingelijste versie van het nieuwe voetbalshirt.