• Giel Goesten

Giel Goesten keert terug bij Jan van Arckel!!

Het bestuur van v.v. Jan van Arckel is zeer verheugd te kunnen mededelen dat we voor het seizoen 2021/2022 een nieuwe hoofdtrainer hebben.

Giel Goesten (25) keert namelijk terug bij de Jantjes. Echter ditmaal als hoofdtrainer van ons 1e elftal.
    Giel debuteerde op 15 jarige leeftijd al in ons vlaggenschip, waarnaar hij op zijn 17e werd weggeplukt door Roda Boys uit Aalst om daar vervolgens 4 seizoenen te spelen. Hierna vertrok hij richting WNC uit Waardenburg ook voor 4 seizoenen. Blessures gooide jammer genoeg roet in het eten waardoor hij op jonge leeftijd al is begonnen met zijn trainerscarrière.
    Wij denken dat Giel met zijn frisse blik op voetbal en goed oog voor de jeugd heel goed bij onze club past en dat zijn grote persoonlijke ambities perfect aansluiten bij die van v.v. Jan van Arckel. We zijn blij dat we een jongen van de club kunnen aanstellen, en wensen Giel heel veel plezier en succes aankomend seizoen.