• Hulp gevraagd

vv Jan van Arckel heeft aan aantal vacatures die invulling nodig hebben. Heb je wat tijd over? Wil je iets doen voor de club? Meld je aan! De vergoeding bestaat uit o.a. een te gekke feestavond en heel veel lof!

Wedstrijdsecretaris voor de jeugd.

Volgend seizoen krijgen we andere aantallen in de team. We zoeken een persoon om de huidige wedstrijdsecretaris te ontlasten. We zoeken versterking van het team om de wedstrijden voor de jeugd te plannen. Het plannen van wedstrijden is een leuke bezigheid met als doel de jeugd zoveel mogelijk te laten spelen. Je zult contact hebben met je collega's, de KNVB, andere clubs, clubscheidsrechters en de leiding van  de Jantjes. Contact kan via telefoon, mail en WhatsApp. Vaak maakt dit mogelijk het werk, op eigen tijd, zelf te plannen.

Secretaris jeugdcommissie.

Trainer JO19-2