• Test Text
  • Reanimatie cursus

Beste leden,

Ook dit voorjaar verzorgt EHBO-vereniging Ammerzoden-Well

Reanimatie en AED-cursussen bij Preventief in Hedel.

Ons doel is om zoveel mogelijk personen in onze directe leefomgeving op te leiden om te kunnen handelen bij een hartstilstand.

Per week worden in Nederland 300 mensen getroffen door een plotselinge hartstilstand. Weet jij wat te doen in geval van een reanimatie? Op steeds meer locaties hangen AED-apparaten. Deze kunnen de overlevingskansen van het slachtoffer met ruim 60% vergroten. Weet jij hoe je een AED-apparaat moet gebruiken? Deze cursus is bedoeld voor iedereen die wil kunnen handelen bij een medemens die in nood is.

Kom de cursus ook volgen en red levens in jou buurt !

In deze korte training van één avond leert u reanimeren en de AED bedienen.  Locatie: Veldweg 6F Hedel

Meer informatie: https://ehboammerzoden-well.nl/opleiding

Een nieuwe cursus vindt plaats op 3 april 2019 en start om 19.30 uur.

Een herhalingsavond vindt plaats op 20 februari of 20 maart en start om 20.00 uur, deze is bedoeld voor wie al eerder een cursus hebben gevolgd en de techniek weer op moeten frissen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar

info@ehboammerzoden-well.nl

Wij hopen op een goede opkomst.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur EHBO-vereniging Ammerzoden-Well