• Jan van Arckel gaat samenwerking aan met FC Den Bosch en Voetbalsupport

  Voor het resterende van het huidige seizoen en het seizoen 2022-2023 is Jan van Arckel een nieuwe samenwerking aangegaan met FC Den Bosch en Voetbalsupport. Met deze samenwerking wil FC Den Bosch samen met Voetbalsupport de regio in gaan met als doel, het professioneel opleiden van jeugdvoetballers binnen hun eigen omgeving en bij hun eigen voetbalvereniging.

  Missie van Voetbalsupport
  Met deze samenwerking zal de jeugd van Jan van Arckel de kans krijgen om professioneel te trainen zonder daarvoor de club te hoeven verlaten. Hiermee wordt de jeugd t/m 12-13 jaar oud onder een vergrootglas gezet. Voetbalsupport vindt namelijk dat elke speler de kans moet krijgen om zijn/haar voetbaldroom na te streven zonder daar de directe omgeving voor te moeten verlaten. Vaak zie je dat jonge voetballers de vereniging vroeg verlaten voor een voetbalavontuur en daardoor veel moeten laten vallen zoals vrienden, school, maar ook de binding met de eigen voetbalvereniging. Met deze samenwerking komt FC Den Bosch naar Jan van Arckel toe in plaats van andersom.

  FC Den Bosch Academy
  Professioneel trainen bij de eigen vereniging, zonder daar je omgeving voor te verlaten. Met de FC Den Bosch Academy komen gediplomeerde en gekwalificeerde trainers wekelijks naar Jan van Arckel toe om training te geven aan spelers die dat willen. Deze trainingen zijn voor iedereen van 7 t/m 12-13 jaar oud, ongeacht niveau, jongens én meisjes.
  In juni gaan we dit al vier keer doen, namelijk elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00. Vanaf het volgende seizoen gaan we een volledige serie draaien die twaalf weken lang gaat duren. Aanmelden kan via de website van Voetbalsupport.

  Samenwerking
  Met deze samenwerking verbindt Jan van Arckel zich als partnerclub met FC Den Bosch als BVO in de regio. De samenwerking is gericht op het verbeteren van het verenigingsvoetbal en geeft voetballers te kans om zichzelf te ontwikkelen binnen eigen omgeving. Een samenwerking om de breedtesport te ondersteunen en tegelijkertijd de binding met spelers én voetbalclubs in de regio te versterken.

  Naast de activiteiten zoals de Academy, organiseert FC Den Bosch in samenwerking met Voetbalsupport fysieke kennisuitwisseling bijeenkomsten voor de club en stelt het een Whatsapp-helpdesk beschikbaar waarbij alle trainers en ouders van Jan van Arckel vragen kunnen stellen over tactiek, techniek en andere voetbalzaken. Ook krijgen alle leden van Jan van Arckel de kans om gratis naar thuiswedstrijden van FC Den Bosch te gaan.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide