• Sponsor mogelijkheden

  v.v. Jan van Arckel is een toekomstgerichte, bloeiende voetbalvereniging. De vereniging zit vol goede ideeën en plannen, echter om deze te kunnen verwezenlijken hebben wij de steun nodig van het bedrijfsleven. Maar niet alleen het bedrijfsleven mag ons steunen. Wij zijn blij met iedereen die onze vereniging, op welke manier dan ook, een warm hart toe draagt en hopen dat u een net zo’n groot roodwit hart heeft of gaat krijgen als al velen binnen de vereniging.
  Wellicht dat u zich kunt vinden in een van de onderstaande sponsormogelijkheden, zodat wij u binnenkort kunnen verwelkomen als sponsor van Jan van Arckel.

  Hoofdsponsor
  Als hoofdsponsor van Jan van Arckel gaat u steeds een verbintenis van 1 jaar aan. U betaalt jaarlijks een vast bedrag. Als dank voor uw steun en vertrouwen in onze vereniging wordt uw bedrijfsnaam en bedrijfslogo op onze hoofdsponsormuur in de kantine vermeld. Tevens wordt u bij alle publicaties van de club vernoemd en staat u vermeld als hoofdsponsor op onze website. Ook komt uw bedrijfslogo regelmatig als eyecatcher in beeld op onze homepage. Onze sponsorcommissie informeert u graag nader.

  Wedstrijdbal sponsor
  Elke thuiswedstrijd kan er een bal gesponsord worden. Deze wordt gebruikt tijdens alle officiële wedstrijden van ons 1e elftal. Als dank voor uw sponsoring komt er in de kantine bij “sponsor wedstrijdbal” een bord met uw naam te hangen. Meer informatie is bij de sponsorcommissie te verkrijgen.

  Bordensponsor
  Binnen onze vereniging bestaat de mogelijkheid om borden langs de velden te plaatsen. Hier is een onderscheid gemaakt voor een bord op het hoofd- of op het 2e veld. Ook kunt u kiezen voor een eenzijdig bedrukt of tweezijdig bedrukt bord.
  U bent steeds bordsponsor voor een periode van 3 jaar. Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met Jack Swart (sponsorcommissie@vv-janvanarckel.nl) van de sponsorcommissie.

  Team/kledingsponsor
  Hierbij wordt een team voor een periode van 3 jaar voorzien van kleding met reclameuitingen van uw organisatie. Uw bedrijfsnaam zal wekelijks te zien zijn op ons sportpark D’n Huybert en/of op omliggende voetbalvelden en onder kledingsponsor vermeld worden op onze website. Maar het allerbelangrijkste is dat u het team en voetbalvereniging Jan van Arckel steunt.
  De reclame uitingen komen niet op het wedstrijdshirt en coachjassen. Wij hebben diverse mogelijkheden voor zowel senioren als jeugd elftallen en zeventallen, welke wij u graag in een persoonlijk gesprek willen toelichten. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld 15 trainingspakken voor een jeugd elftal, 10 junior wedstrijdtassen voor een zevental of wellicht een combinatie van diverse artikelen voor een compleet elftal of zevental.
  Wilt u de sponsormogelijkheden toegelicht hebben dan kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie en voor vragen over de kleding kunt u contact opnemen met de kledingcommissie.

  Vrienden Jeugd Jan van Arckel
  Wilt u laagdrempelig iets doen voor de jeugd van onze vereniging? Als u lid wordt van Vrienden Jeugd Jan van Arckel dan doneert u jaarlijks een  bedrag van €15,00. De opgehaalde donaties komen ten goede aan de jeugdafdeling van Jan van Arckel, waarmee wij allerlei jeugdactiviteiten ten behoeve van de jeugd kunnen bekostigen.

  Deze vorm van sponsoring is speciaal bedoeld voor ouders, opa's en oma's, ooms en tantes van voetballende kinderen, voetballiefhebbers, mensen met een Jan van Arckel hart, elftallen, etc. Het is een sponsorplan voor particulieren en in tegenstelling tot overige vormen van sponsoring worden hier geen bedrijfslogo's en/of -namen op vermeld, maar alleen eigennamen.
  U verbindt zich steeds voor 1 jaar (één voetbalseizoen met als looptijd augustus tot en met juli) aan deze donatie. Door middel van deze donatie bent u nog meer betrokken bij het wel en wee van Jan van Arckel.
  Wij zeggen : GEWOON DOEN!

  Heeft u interesse neem dan contact op met de leden van de activiteitencommissie.

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide