• Trea van den Oord

   

   

   

   

   

  Een aantal weken geleden was ik op zaterdag achter de bar van JVA te vinden , toevallig net nadat Rick had aangegeven een nieuwe uitdaging te hebben en dus ging stoppen als kantine beheerder. Nu waren de roddels natuurlijk geboren! Toch was er op dat moment geen sprake van een overname van mijn kant uit.
  Rick en ik hebben er nog om gelachen. Toch had ik hem die hele ochtend al uitgehoord hoe het allemaal in zijn werk ging .Het leek me leuk maar aan de andere kant heb ik een hele leuke baan bij Hutten Catering die ik niet op wil zeggen. Dus fulltime kantine dat zit er niet in.
  Toen ik een telefoontje kreeg van het bestuur met andere idee├źn gingen mijn oren verder openstaan en dat zag ik wel zitten. Nu ga ik JVA combineren met mijn huidige werk. Samen met een mooi team ga ik aan de slag om er een leuke tijd van te maken !
  Ervaring in de horeca heb ik van vroeger uit meegekregen. Mijn ouders hebben me er dat met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten.
  De meeste mensen kennen mij al van cafe de straat waar ik heel wat jaartjes heb doorgebracht achter de bar !
  Voor diegene die mij nog niet kennen , kom gerust kennis maken !

   

  Groetjes en tot snel

  Trea van den Oord

   

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide