• 𝐯.𝐯. 𝐉𝐚𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐀𝐫𝐜𝐤𝐞𝐥 𝐬𝐭𝐚𝐩𝐭 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐧𝐚𝐚𝐫 𝐳𝐚𝐭𝐞𝐫𝐝𝐚𝐠𝐯𝐨𝐞𝐭𝐛𝐚𝐥

  Tijdens de algemene ledenvergadering van VV Jan van Arckel op woensdag 30 november 2022 is door de leden middels stemming besloten dat de vereniging bij de KNVB een aanvraag in gaat dienen voor de overstap van de zondag naar de zaterdag. Dit met als doel om per 2023/2024 alleen nog op de zaterdag te spelen. Dit betekent dat de 3 (selectie)elftalen die nu nog op zondag spelen, waaronder ook ons eerste elftal de overstap naar de zaterdag zullen maken.
   
  Aanleiding voor dit besluit waren de steeds luider wordende signalen van leden dat dit beter voor onze club zou zijn. Daarop is hierover door het bestuur meerdere malen vergaderd en zijn alle belangrijke voor- en nadelen op een rij gezet. Gisteren (woensdag 30 november) is deze belangrijke stap voorgelegd aan de leden.
   
  Tijdens de vergadering zijn leden meegenomen in de consequenties. Daarbij zijn ook de voor- en nadelen besproken en hebben de leden de kans gehad om vragen te stellen. Dat het thema leefde bleek wel uit de grote opkomst van zo'n 100 leden. Na stemming bleek dat de leden met een ruime meerderheid voor een overstap naar de zaterdag hebben gekozen.
   
  We realiseren ons dat we hiermee een rijke historie van zondag voetbal (van bijna 90 jaar) achter ons zullen laten, maar we zijn er van overtuigd dat het een juist besluit is voor de toekomst van onze prachtige club.
   
  Het bestuur van v.v. Jan van Arckel
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide