• Vacature wedstrijdsecretaris jeugd

Tijdbesteding: 2 á 3 uur per week

Voor het nieuwe seizoen zijn wij op zoek naar een wedstrijdsecretaris voor de jeugd. De wedstrijdsecretaris is verantwoordelijk voor het plannen en een goed verloop van het wedstrijdprogramma van de verschillende teams bij Jan van Arckel.

Je onderhoudt daarvoor contact met de competitieleiders van de KNVB en probeert vragen en verzoeken van leiders en trainers rondom (oefen-)wedstrijden te regelen of te beantwoorden. Je hebt dus ook contact met de wedstrijdsecretarissen van andere verenigingen en met de teamleiders. En als wedstrijdsecretaris krijg je ook een plekje in de jeugdcommissie.

Als wedstrijdsecretaris heb je de volgende taken:
    - Verantwoordelijk voor het hele wedstrijdgebeuren en het tijdig inschrijven van de elftallen bij de KNVB.
    - Publicatie, zowel intern als extern, van de door de KNVB vastgestelde wedstrijden.
    - Uitvoeren van besluiten van de KNVB en verantwoordelijk voor de correspondentie van de competitiewedstrijden.
    - Zorg dragen voor de planning van alle wedstrijden verantwoordelijk voor de veldindeling van wedstrijden op eigen terrein.
    - Het doorgeven van alle wedstrijd- en trainingsinformatie aan de trainers en leiders.
    - Het tijdig doorgeven van afgelastingen aan trainers, leiders, scheidsrechters en de tegenpartij.
    - Controleren en tijdig verzenden van de ingeleverde wedstrijdformulieren en de eventueel bij te voegen strafrapporten.
    - Het organiseren van oefenwedstrijden.
    - Toezien op de verplichtingen van de vereniging inzake strafzaken.

In deze functie kan je veel zaken via email en telefoon doordeweeks vanuit huis doen. Uiteraard zul je in de beginfase begeleid worden door onze huidige wedstrijdsecretaris (die dringend om assistentie verlegen zit).

Dus heb jij goede planning skills, wil je betrokken zijn bij alle teams en je stem laten gelden in de jeugdcommissie dan is dit echt iets voor jou!

Neem contact op via wedstrijdsecretarisjeugd@vv-janvanarckel.nl of stuur een appje naar Brian (06-29423319).