• Versoepelingen sportlocaties

Beste leden en vrijwilligers,

Vanaf morgen mogen we weer wat meer van de overheid. Onder meer de sportscholen gaan open. Een bezoek aan het pretpark, openluchtmuseum en buitenpodium is dan ook weer mogelijk. Wat betekenen deze versoepelingen voor onze vereniging? Iedereen mag weer buitensporten. Iedereen is dan ook welkom om de laatste weekjes nog even lekker te trainen en te voetballen. Hierbij gelden de regels van de overheid.

“Buiten sporten in groepsverband kan weer, maar er zijn wel voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buiten sporten. Zij mogen buiten gezamenlijk sporten zonder 1,5 meter afstand te houden.”

De terrassen mogen ook langer open én de terrassen van sportlocaties mogen weer open. Echter hebben we als bestuur besloten dat ons terras dicht blijft. Waarom? De openingstijden van het terras zijn niet in ons voordeel. Op de momenten dat het terras open zou mogen, verwachten we te weinig animo. Na de training kan er niet meer op het terras gezeten worden en op zaterdag en zondag zijn er geen wedstrijden  en is er geen publiek. Daarnaast kunnen wij als club moeilijk voldoen aan de voorwaarden.

Hopelijk zetten de versoepelingen snel door, zodat we jullie wel op het terras kunnen voorzien van een drankje, een hapje en veel gezelligheid!